Bodudo: uw specialist bij elektra installatie

Gaat u uw bestaande woning ingrijpend verbouwen, heeft u een nieuwbouwhuis aangeschaft of bent u een nieuwe zaak gestart? Dan krijgt u op een moment te maken met het elektra aanleggen. Het is dan wel zo fijn wanneer de elektra volgens uw wensen en veilig wordt geïnstalleerd. Laat daarom uw elektra aanleggen door een échte specialist. Met een combinatie erkende elektra kennis en jaren aan ervaring staan wij als elektro installatiebedrijf garant voor kwaliteit bij elk project dat we uitvoeren. 

Onze werkwijze: We komen als eerste bij u langs en bespreken in een persoonlijk gesprek graag uw wensen bij het elektra laten aansluiten. Waar moeten elektra punten komen? Welke elektrotechnieken mogen niet in uw woning of zakelijk pand ontbreken? Aan hand van deze behoeftes geven wij deskundig advies. Bij de elektra installatie kunt u rekenen op zorgvuldige en veilige werkwijze, waarbij we enkel gebruik maken van hoogwaardige materialen. Laat u verrassen door onze elektro diensten; met één telefoontje vertellen wij u graag meer over alle elektra mogelijkheden.

Hulp bij elektra storing of keuring?

Bodudo gaat verder dan elektra installatie en staat voor u klaar bij het onderhoud van uw elektrotechniek. Wij beschikken over de juiste kennis en zijn in het bezit van de vereiste certificatie om keuringen uit te voeren, waaronder de belangrijk NEN 3140 keuring. Heeft u onverhoopt een storing van de elektra in uw huis of bedrijf? Ook bij elektra storing zijn als storingsdienst te bereiken en helpen wij u snel en bekwaam naar een oplossing.  Zo kunt u bij Bodudo rekenen op een totaal pakket aan elektra diensten, waarmee u op kunt vertrouwen.


Op zoek naar een elektra specialist met persoonlijk advies, vakmanschap en service? Zoek niet verder en neem contact op met Bodudo. We helpen u graag verder.

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Contact Bodudo Electro

Adres: Hennenstraatje 18, 6005 PH Weert ( Swartbroek ), gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy & Nederweert.

Goed bereikbaar via de A2 Limburg voor de omgeving van: Maasbracht, Panheel, Herten, Baexem, Roggel, Beegden, Heythuysen, Horn, Ittervoort, Linne, Echt, Neeritter, Roermond.

Ook vanuit regio Noord-Brabant via de A2 & of via de N275-N266 in de buurt van: Budel, Valkenswaard, Meijel, Eindhoven, Someren, Helden, Maarheeze, Panningen, Asten, Heeze, Ospel.

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier