Elektro installateur inschakelen

We gebruiken elektriciteit voor bijna  alles in en rondom huis of het bedrijfspand. Om gebruik te maken van al deze elektrische apparaten, is het van belang dat uw elektriciteit goed werkt. Hier komt het werk van een elektromonteur van pas. Heeft u te maken met elektriciteit dat niet goed werkt of wilt u graag elektra in uw huis laten aanleggen in vorm van een stopcontact of een elektronische aansluiting in de keuken? Dan kunnen onze professionele elektriciens u helpen!

Verzorging van al uw elektronische installaties

De elektro installateur van Bodudo kunt u inschakelen voor veel uiteenlopende werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij de elektriciteit laten aanleggen van een nieuwe lichtaansluiting in uw plafond, nieuwe stopcontacten in of rondom huis of installeren wij de elektronische beveiliging. Daarnaast zijn wij ook nog eens inzetbaar voor het plaatsen van zonnepanelen of het dak, laadpunten voor uw auto of datanetwerk. Naast een elektromonteur inschakelen voor al deze elektrische installaties, is Bodudo ook nog eens inzetbaar voor onderhoud en reparatie van al uw elektra in uw woning of bedrijfspand. 

Elektricien omgeving Weert nodig?

Of het nou gaat om onderhoud of reparatie van uw elektrische installaties, Bodudo elektrotechniek is de elektromonteur van omgeving Weert. Wij zijn voor iedereen in de regio gemakkelijk bereikbaar en kunnen dan ook op korte termijn langskomen bij u op locatie. Ons doel is om u te ontlasten van alle elektrotechnische problemen op klusjes, onze uitgebreide persoonlijke service is iets waar u op kunt rekenen. 

Contact opnemen met de vakspecialist

Heeft u een klus die u graag uit wilt laten voeren door een elektro installateur? Dan is het verstandig een professional op het gebied van elektriciteit in te schakelen. Bodudo is uw allround elektricien in Weert, Venlo en omgeving. Wij nemen dan ook graag uw werk uit handen en verzorgen en onderhouden uw elektriciteit. Heeft u te maken met een elektriciteit storing? Dan staat ons team klaar als storingsdienst voor het vinden en oplossen van het probleem. 
Contact opnemen met Bodudo elektrotechniek kan via het mobiele nummer: +31 (0)6 41 91 98 16 en de mail info@bodudo.nl. 
 

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Contact Bodudo Electro

Adres: Hennenstraatje 18, 6005 PH Weert ( Swartbroek ), gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy & Nederweert.

Goed bereikbaar via de A2 Limburg voor de omgeving van: Horn, Roggel, Ittervoort, Maasbracht, Heythuysen, Echt, Herten, Roermond, Baexem, Neeritter, Beegden, Panheel, Linne.

Ook vanuit regio Noord-Brabant via de A2 & of via de N275-N266 in de buurt van: Maarheeze, Valkenswaard, Asten, Heeze, Someren, Eindhoven, Ospel, Panningen, Helden, Budel, Meijel.

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier