Hulp inschakelen van Bodudo

Kiest u voor de storingsdienst van Bodudo? Dan komen onze elektriciens op ieder gewenst moment van de dag naar u toe om de storingen te verhelpen. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om elektrotechnische storingen te verhelpen. Ons streven is om zo snel mogelijk na de melding bij u op locatie aanwezig te zijn. 
Wij gaan voor u op zoek naar de oorzaak van de storing en proberen hierbij direct een passende oplossing te vinden om uw storing op te lossen. Met onze storingsdienst voorkomt u verdere problemen zoals bijvoorbeeld een brand als gevolg van een kortsluiting. 

Storingsdienst binnen uw regio

Krijgt u te maken met een storing? Kies dan voor de storingsdienst van Bodudo Elektrotechniek. Bel voor hulp direct naar +31 (0)6 41 91 98 16. 
Onze elektriciens zijn werkzaam binnen de regio Midden-Limburg: Weert, Roermond,Valkenswaard en Venlo.
 

Storing melden

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier