Vakkundig elektriciteit aansluiten

Tegenwoordig is elektriciteit niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. U wilt natuurlijk op elk gewenst moment van de dag gebruik kunnen maken van alle gewenste elektrische installatie in huis of in uw onderneming. Bodudo kan u helpen dit mogelijk te maken. Met jaren aan kennis en ervaring kunnen wij u bijstaan bij de elektriciteit aanleggen. Van een klein project zoals het plaatsen van een zekeringskast tot grotere installaties als zonnepanelen. Voor Bodudo is elektra aanleggen geen enkel probleem. U kunt daarom op ons rekenen voor de volgende diensten:

    • Beveiliging
    • Datanetwerk
    • Domotica
    • Elektrische installatie
    • Laadpunten
    • Verlichting
    • Zonnepanelen

Elektra aanleggen particulier en zakelijk

Bodudo is de elektra partner voor de particuliere en zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen bij het aansluiten van de elektriciteit. Graag denken we mee over de mogelijkheden door bijvoorbeeld het plaatsen van duurzame verlichting, het aanleggen van datanetwerk of het installeren van laadpalen. Afhankelijk van uw woning of bedrijfspand moet er worden gekeken welke techniek nodig is voor het realiseren van uw wensen. Met onze expertise en deskundigheid gaan we op zoek naar de beste oplossingen binnen uw budget. Natuurlijk staan we ook na de aansluiting klaar voor advies, reparatie en onderhoud. Bij Bodudo elektrotechniek kunt u daarom rekenen op kwaliteit, service en vakmanschap.

Op zoek naar een elektro professional?

Het aanleggen van elektriciteit is geen gemakkelijke taak. Laat het daarom over aan een professional. Bodudo is uw specialist voor elk project. Waar moeten we elektra aanleggen? Neem contact met ons op!

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Contact Bodudo Electro

Adres: Hennenstraatje 18, 6005 PH Weert ( Swartbroek ), gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy & Nederweert.

Goed bereikbaar via de A2 Limburg voor de omgeving van: Roggel, Baexem, Heythuysen, Linne, Horn, Maasbracht, Beegden, Neeritter, Roermond, Herten, Ittervoort, Echt, Panheel.

Ook vanuit regio Noord-Brabant via de A2 & of via de N275-N266 in de buurt van: Eindhoven, Helden, Panningen, Valkenswaard, Someren, Ospel, Meijel, Heeze, Budel, Maarheeze, Asten.

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier