Elektro bedrijf: meer dan kleine projecten

Elektrotechnische installatiebedrijven voor het uitvoeren van een wandcontact of verlichting? Wij van Bodudo tillen onze werkzaamheden naar een hoger niveau. Als elektro bedrijf staan wij niet enkel klaar voor kleine projecten, maar gaan we graag de uitdaging van complexe opdrachten aan. Bij Bodudo kunt u dan ook terecht voor een groot aantal werkzaamheden:

Van renovatie tot nieuwbouw, van particulier tot zakelijk. Door ons goed in te leven in je wensen, creëren we een plan op maat. Leidend door de wet en regelgeving komen we tot de meest passende, duurzame en slimme elektro oplossing voor jouw woning of bedrijfspand. We integreren als elektro bedrijf de installatie zoveel mogelijk in één systeem en zorgen voor een optimaal gebruiksgemak. Zo helpt Bodudo als electro installatiebedrijf uw woongenot of bedrijfsomgeving te optimaliseren.

Onze werkwijze

Wij snappen dat door het grote aanbod van elektrotechnische installatiebedrijven het vinden van een specialistisch bedrijf lastig kan zijn. Bij Bodudo starten we daarom altijd met een gratis en vrijblijvend eerste gesprek. Hierin luisteren we graag naar uw wensen en visie. Zo kunnen wij u het beste advies geven voor passende elektro toepassingen. Vervolgens realiseren wij de elektro werkzaamheden. Hierbij zet Bodudo kwaliteit en veiligheid altijd voorop. Bovendien zijn we het gehele proces transparant over de werkzaamheden, kosten en de ontwikkelingen. Zo kunt u van Bodudo als elektrotechnisch installatiebedrijf hoogwaardige elektro werk verwachten, waarmee het leefgemak in huis of op de zaak gegarandeerd wordt verbeterd.

Specialistisch elektrotechnisch installatiebedrijf?

Wilt u graag elektriciteit laten aanleggen door een écht elektro bedrijf? Bij Bodudo kunt u rekenen op vakmanschap, veiligheid en flexibiliteit. Schroom niet en neem contact met ons op. We helpen u graag verder bij de elektrische installatie.

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Contact Bodudo Electro

Adres: Hennenstraatje 18, 6005 PH Weert ( Swartbroek ), gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy & Nederweert.

Goed bereikbaar via de A2 Limburg voor de omgeving van: Linne, Beegden, Heythuysen, Echt, Panheel, Roermond, Ittervoort, Baexem, Neeritter, Horn, Maasbracht, Herten, Roggel.

Ook vanuit regio Noord-Brabant via de A2 & of via de N275-N266 in de buurt van: Meijel, Heeze, Asten, Eindhoven, Panningen, Ospel, Helden, Valkenswaard, Budel, Someren, Maarheeze.

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier