Uw elektro specialist

Als elektro installatiebedrijf kunt u bij Bodudo rekenen op werkzaamheden van hoog niveau. Wij staan immers klaar voor kleinere elektra projecten, maar gaan graag de uitdaging aan om complexe projecten te realiseren. Zo bieden wij als elektro installatiebedrijf een ruime selectie aan elektro diensten aan als installatie van elektra, beveiliging, zonnepanelen, verlichting, laadpunten tot domotica. Met ruime jaren aan ervaring en vakkundige kennis van elektro werken beschikken wij over de juiste kundigheid om de installatie veilig en volgens de juiste (zakelijke) eisen te installeren. Van het eerste advies tot de aanleg van complete elektrische installaties, we helpen u uw woon- en werkcomfort te optimaliseren.

Vakkundig loodgieterswerk

Niets is zo vervelend om meerdere bedrijven te moeten inschakelen bij een verbouwing. Bij Bodudo zijn we daarom trots op onze totaalwerk dat we kunnen leveren. Zo schakelen we bij onze elektrische installaties direct de hulp in van onze goed aangeschreven partner loodgieters.Samen werken we aan het realiseren van uw wensen. Zo kunnen we als elektro installatiebedrijf en loodgieter uw wensen efficiënt en snel realiseren.
Van advies, de installatie van radiotoren, vloerverwarming, airconditioning tot het onderhouden van uw leidingen. Bodudo is uw loodgieter en elektro installatie specialist.

Op zoek naar één elektro installatiebedrijf én loodgieter specialist?

Wilt u uw elektro en sanitair vakkundig, professioneel en betrouwbaar laten installeren? Bodudo is uw elektro installatiebedrijf én loodgieter die u er graag bij helpt. Schroom daarom niet en neem contact met ons op. We helpen u graag verder bij al werkzaamheden zowel particulier als zakelijk.

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier