Kies voor vakspecialisten in elektriciteit

U kunt natuurlijk alle benodigdheden die u nodig heeft voor het aanleggen va een elektrische installatie vinden op de bouwmarkt. Maar als we het hebben over elektrische aansluitingen, is dit natuurlijk iets wat u zo goed mogelijk wilt laten doen. Daarom raden wij aan om een echte vakspecialist in te schakelen. De vakspecialist gaat veilig te werk en weet daarbij precies wat hij moet doen om uw klus te klaren. Het inschakelen van een specialist scheelt u niet alleen in tijd, maar op langere termijn ook in kosten. Laat uw elektrische installaties in een keer goed aanleggen. 

Elektrische aansluiting in en rondom huis

Elektrische aansluitingen in en rondom huis moeten goed werken om gebruik van te maken van elektrische apparaten. Om er voor te zorgen dat u probleemloos gebruik kunt maken van deze apparaten, is het van belang uw elektrische installatie goed te verzorgen. Voor Bodudo elektrotechniek is dit geen enkel probleem.
Onze elektriciens verzorgen elektrische aansluitingen en elektrische installaties van vele verschillende soorten apparaten. Zo kunnen wij een elektrische installatie van keuken apparatuur aansluiten of uw meterkast vervangen. Ook zijn wij in te schakelen voor het laten plaatsen van een stopcontact daar waar u wenst. 

Installaties uit handen geven aan Bodudo

Niet alleen voor elektrische installaties in en rondom het huis, maar ook elektrische installaties voor bedrijven zijn wij als allround elektricien in te schakelen. Wij nemen de zorg van elektrische installatie volledig uit handen. Daarnaast voeren wij ook regelmatig onderhoud uit voor onze klanten zodat u veilig en efficiënt kunt wonen of werken met elektriciteit. 
Als allround elektricien zijn wij voor allerlei klussen in te schakelen. Wilt u graag een elektrische aansluiting aanleggen of onderhoud laten uitvoeren? Neem dan contact op met Bodudo en wij bespreken samen met jou de mogelijkheden. 

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Contact Bodudo Electro

Adres: Hennenstraatje 18, 6005 PH Weert ( Swartbroek ), gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy & Nederweert.

Goed bereikbaar via de A2 Limburg voor de omgeving van: Neeritter, Panheel, Baexem, Echt, Maasbracht, Horn, Heythuysen, Roermond, Ittervoort, Herten, Linne, Beegden, Roggel.

Ook vanuit regio Noord-Brabant via de A2 & of via de N275-N266 in de buurt van: Maarheeze, Meijel, Helden, Asten, Valkenswaard, Eindhoven, Someren, Panningen, Ospel, Heeze, Budel.

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier