Méér plezier, veiligheid en duurzaamheid in huis

Het automatiseren van alle technologie in uw huis? Domotica is dé manier voor meer woonplezier. Met enkel één druk op de knop kunt u alle gordijnen sluiten, de verlichting aanzetten of het alarm installeren. Zo geeft een domotica systeem u niet alleen een veilig gevoel, meer gemak, maar zorgt bovendien voor een duurzamer gebruik van de elektriciteit in uw huis. Bodudo elektro helpt u graag verder bij het voorzien van huisautomatisering bij u thuis.

Domotica voor uw zaak

Voor de professionele installatie van domotica in uw bedrijfspand, bent u bij Bodudo aan het juiste adres. Wij verzorgen domotica voor bedrijven op maat. Wij koppelen het systeem aan een netwerkaansluiting, die de mogelijkheid geeft alle technologie in uw bedrijf te integreren. Met één bediening kan de gehele technologie worden aangestuurd of automatisch worden ingesteld. Hiermee zijn systemen als airco, alarm, verwarming of audio dynamisch te bedienen en wordt het leefgemak in uw bedrijf geoptimaliseerd. 

Er is met domotica heel veel mogelijk. Het is daarom verstandig advies van een specialist te ontvangen. Neem daarom contact op met Bodudo elektro. Wij geven u vrijblijvend advies en vertellen u graag alle mogelijkheden voor een passend domotica systeem.
 

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier