Werken en leren als elektromonteur: dé start van jouw carrière

Als elektromonteur ben jij specialist en krijg je de verantwoordelijkheid over de installatie, onderhoud, reparatie of het testen van diverse elektrotechnische installaties. Het is een uitdagende baan die elke dag anders is en biedt voldoende mogelijkheden om je verdere te ontwikkelen. Spreekt dit jou aan?

Om het vak van dichtbij te proeven én direct ervaring op te doen, is werken en leren als leerling elektromonteur dé start van jouw carrière. Bodudo biedt een opleidingstraject waarin je als leerling elektromonteur wordt meegenomen in de elektro wereld. Doordat wij met een klein, hecht team werken, bieden wij veel persoonlijke hulp en geven wij jouw veel verantwoordelijk. Werken en leren als elektromonteur biedt jou hiermee de unieke kans om jouw talenten te ontwikkelen en je een duwtje in de rug te geven naar een mooie baan als elektromonteur.

Wat kun je verwachten?

Lijkt werken en leren als elektromonteur je wat? Bij een eerste kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen, we ontdekken je doelen en stellen samen een leerplan op. Vervolgens gaan we direct aan de slag! Je kunt bij Bodudo rekenen op een ervaren vakman die jouw persoonlijke leermeester zal zijn gedurende het traject. Deze zal je de fijne kneepjes van het vak leren en je opleiden tot volwaardige elektromonteur. Het grootste voordeel als leerling elektromonteur? Zodra je aan de slag gaat, kun je direct salaris verwachten. Na het traject ben jij helemaal klaargestoomd als elektricien en kun jij direct de arbeidsmarkt versterken. Geen betere manier om het vak te leren én een mooie buffer op te bouwen, toch? 

Word jij onze nieuwe leerling elektromonteur?

Ben jij klaar voor een uitdagende carrière? En wil jij je aansluiten bij een unieke groep van specialisten in de bouw en techniek? Wacht dan niet langer en start jouw uitdagende carrière als leerling elektromonteur! Neem contact op met Bodudo. 

Heb je vragen over het werken en leren als elektromonteur, Bodudo als bedrijf of onze diensten? Dan helpen wij je ook graag verder.

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier