Inbraakbeveiliging

Een standaard beveiligingsinstallatie is niet voldoende om uw woning of bedrijf te beschermen. Elk pand is immers anders en vraagt om beveiliging op maat. Bodudo biedt daarom inbraakbeveiliging aan, passend bij uw pand. We analyseren professioneel uw woning, geven u passend advies en verzorgen de vakkundige installatie van de inbraakbeveiliging. Met de service van Bodudo kunt u rekenen op duurzame beveiliging waarmee u met een gerust hart uw woning of bedrijf kunt verlaten.

Overspanningsbeveiliging

In Nederland zijn er gemiddeld zo’n 100.000 blikseminslagen per jaar in woningen en bedrijven. De natuur heeft u niet in de hand, maar uw veiligheid thuis of op de zaak wel. Met de overspanningsbeveiliging van Bodudo beschermt u uzelf, uw gezin of uw collega’s van zware onweersbuien en voortkomt u grote schade aan uw pand. In een vrijblijvend gesprek leggen wij u graag meer uit over de mogelijkheden voor overspanningsbeveiliging.

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor de beveiliging bij u thuis of op de zaak? Schroom niet en neem contact op met Bodudo. We helpen u graag verder.

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier