Bodudo voor uw laadpaal installatie

Bodudo is uw specialist voor laadpalen en verzorgt professionele installatie bij u thuis of op de zaak. Wij leveren het door u gewenste aantal laadpunten, sluiten deze aan op de groepenkast en verwerken de bedrading vakkundig weg. Wij leggen u de werkzaamheden aan u uit en laten benodigde boor of graafwerken voortijdig aan u weten. Na de installatie ontvangt u een uitleg over de laadpaal, waarna u direct kun beginnen met laden.

Is uw laadpaal toe aan de jaarlijkse controle? Ook voor het onderhoud van de laadpaal thuis of op uw bedrijf kunt u bij Bodudo elektro terecht. Wij zorgen dat u jarenlang kunt genieten van de laadpaal zonder storingen of uitval. Bodudo gaat nét dat stapje verder en verzorgt laadpunten van installatie tot onderhoud.

We helpen u graag verder. Neem contact met ons op.
 

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier