Hulp inschakelen van vakspecialisten

 Veel doe-het-zelvers steken graag de handen uit de mouwen met materiaal van de bouwmarkt. Hier is immers bijna alles te vinden voor de aanleg van een elektro installatie. Maar wanneer het gaat om elektro installatie in het huis of het bedrijfspand, dan wilt u dat dit zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Om deze reden raden wij dan ook aan om hulp in te schakelen van een echte vakspecialist. Een vakspecialist heeft veel ervaring met het plaatsen en installeren van installaties op een veilige en deskundige manier. Hierdoor scheelt het inschakelen van een specialist u tijd, moeite en vaak op langere termijn ook nog eens kosten. Uw elektra installatie in een keer goed laten aanleggen? Bodudo elektrotechniek staat voor u klaar!

Particulier en zakelijke installatie

Wilt u gebruik maken van meerdere elektrische apparaten in of rondom uw woning of bedrijfspand? Dan dient u een goede elektra installatie te hebben. Met regelmatig onderhoud voorkomt u ook nog eens problemen, waardoor u ongestoord gebruik kunt maken van al uw elektronische apparaten. De experts van Bodudo helpen u hier graag bij.
De allround elektriciens van Bodudo verzorgen uw elektra installatie van al uw verschillende elektrische toepassingen. Zo is het  bijvoorbeeld mogelijk ons in te schakelen voor het vervangen van uw meterkast of het aanleggen van een stopcontact in uw woning. Onze professionals nemen uw elektro installatie uit handen. 

Elektro installatie door Bodudo elektrotechniek


Bodudo elektrotechniek is voor zowel particulieren als zakelijke partners in te schakelen. Zo verzorgen en onderhouden wij installaties bij grotere projecten, maar ook gewoon bij u thuis. Bodudo elektrotechniek wordt ondersteund door allround elektriciens die voor veel verschillende opdrachten ingezet kunnen worden. Dankzij elektro installatie en onderhoud kunt u in alle veiligheid en comfort wonen en werken met elektriciteit. 
Wilt u graag hulp inschakelen van een allround elektricien of is het tijd voor onderhoud aan uw elektrische installatie? Neem contact op met Bodudo en vraag voor meer informatie. Onze experts bespreken samen met jou de mogelijkheden.

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Contact Bodudo Electro

Adres: Hennenstraatje 18, 6005 PH Weert ( Swartbroek ), gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy & Nederweert.

Goed bereikbaar via de A2 Limburg voor de omgeving van: Maasbracht, Beegden, Horn, Heythuysen, Echt, Roermond, Herten, Baexem, Panheel, Ittervoort, Roggel, Neeritter, Linne.

Ook vanuit regio Noord-Brabant via de A2 & of via de N275-N266 in de buurt van: Meijel, Panningen, Eindhoven, Heeze, Someren, Maarheeze, Asten, Budel, Valkenswaard, Ospel, Helden.

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier