De voordelen van eigen laadpunten

Het plaatsen van een laadpaal thuis of op de zaak is een fijne en efficiënte manier om uw elektrische auto op te laden. Zo hoeft u geen publieke plek op te zoeken om te gaan laden, hoeft u uw auto niet te verplaatsen en is het bovendien vaak een stuk voordeliger. Hierdoor haalt u de investering van elektrische laadpunten er al binnen enkele jaren uit. Heeft u ook zonnepanelen? Dan wekt u geheel zelfstandig de stroom voor uw elektrische auto op. Duurzamer kan haast niet!

Waar u ook een laadpunt wilt laten plaatsen, Bodudo installeert elektrische laadpunten op elke locatie. Onze laadpunten voor de elektrische auto zijn gebruiksvriendelijk, veilig en efficiënt in gebruik. Bovendien hebben de laadpunten een universeel oplaadsysteem, waarmee u elk elektrisch voertuig op de laadpaal kunt aansluiten. Doordat wij elektrische laadpunten in diverse maten en designs kunnen leveren, is er altijd een laadpaal die past bij uw woning of bedrijfspand. Benieuwd naar de mogelijkheden? Contacteer ons telefonisch of via de mail.

De service van Bodudo elektro

Bij de installatie van een laadpunt kunt u bij elektrotechnisch bedrijf Bodudo altijd kwaliteit en professionele service verwachten. Aan de hand van uw behoeftes, bekijken we hoeveel laadpunten er dienen te worden geplaatst. We maken een elektrische installatie plan op maat en leggen u precies uit hoe elektrische laadpunten geplaatst worden. Vervolgens gaan we aan de slag met de installatie. Wij doen de nodige aanpassingen aan uw meterkast, voeren indien nodig graafwerkzaamheden uit en werken de bekabeling vakkundig weg. Met de laadpunten van Bodudo elektro bent u verzekerd van een veilig, snel en duurzaam oplaadpunt voor uw elektrische of hybride auto. 

Laadpaal installeren?

Of u nu graag privé of zakelijk wilt laden, een laadpaal installeren laat u door een professional doen. Neem daarom contact op met Bodudo elektro. Met jaren aan kennis en ervaring in de elektrotechniek plaatsen wij vakkundig en snel elektrische laadpunten bij u thuis of bij uw bedrijf.

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Contact Bodudo Electro

Adres: Hennenstraatje 18, 6005 PH Weert ( Swartbroek ), gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy & Nederweert.

Goed bereikbaar via de A2 Limburg voor de omgeving van: Panheel, Echt, Ittervoort, Herten, Roermond, Maasbracht, Horn, Heythuysen, Linne, Baexem, Neeritter, Beegden, Roggel.

Ook vanuit regio Noord-Brabant via de A2 & of via de N275-N266 in de buurt van: Maarheeze, Someren, Heeze, Panningen, Meijel, Helden, Asten, Eindhoven, Valkenswaard, Budel, Ospel.

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier