Specialistisch elektrotechnisch installateur

Bent u aan het verbouwen of gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning of bedrijfspand? Dan komt er het moment dat u over de aanleg van elektrotechniek zal nadenken. Wilt u zonnepanelen laten aanleggen? Dienen er beveiligingscamera's te worden geïnstalleerd? Waar en hoeveel verlichting moet er worden geplaatst. Als specialistisch elektrotechnisch installateur geeft Bodudo u graag professioneel advies op maat. We zijn graag benieuwd naar uw wensen, bekijken uw woning of bedrijfsruimte en geven vervolgens passend advies over de mogelijkheden. Wilt u graag van start gaan? Dan start Bodudo zo snel mogelijk met de installatie van de elektrotechniek. Zo hoeft u zich niet bezig te houden met de elektriciteit in huis, maar laat u het over aan een échte professional met kennis van zaken.

Elektrotechnisch bedrijf voor particulier en zakelijk

Elektrotechnisch bedrijf Bodudo is uw specialist op het gebied van elektrotechniek. Uw elektra werkzaamheden zijn bij ons in bekwame en veilige handen. Zo staan we klaar voor particulieren en bedrijven om diverse elektrische toepassingen te verrichten, zoals elektriciteit aanleggen in Weert en omstreken tot een elektrische installatie keuring. U kunt bij ons terecht voor kleine tot grote werkzaamheden voor elektrotechniek, beveiliging, zonnepanelen, domotica, laadpalen, verlichting en datanetwerk. Doordat wij beschikken over de juiste kennis en ervaring zijn we op de hoogte van alle essentiële voorschriften om elektra moeiteloos en veilig te installeren. Door te kiezen voor Bodudo bent u verzekerd van een elektrotechnisch installateur waar vakkennis, veiligheid en flexibiliteit centraal staan.

Maak kennis met Bodudo elektrotechniek

Elektrotechniek is een belangrijk onderdeel van ons leven. Dagelijks komen we immers meermaals in contact met het gebruik van stroom en elektrische apparaten. Dit wilt u natuurlijk veilig en efficiënt kunnen gebruiken, toch? Laat uw elektrotechniek daarom veilig en professioneel aanleggen. Kies voor Bodudo als elektrotechnisch bedrijf. We verzorgen graag de aanleg, onderhoud of de reparatie van de elektra bij u thuis of voor uw onderneming. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Neem contact met ons op. We leggen u graag meer uit over alle mogelijkheden.

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Contact Bodudo Electro

Adres: Hennenstraatje 18, 6005 PH Weert ( Swartbroek ), gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy & Nederweert.

Goed bereikbaar via de A2 Limburg voor de omgeving van: Ittervoort, Horn, Herten, Neeritter, Roermond, Roggel, Heythuysen, Beegden, Baexem, Linne, Echt, Panheel, Maasbracht.

Ook vanuit regio Noord-Brabant via de A2 & of via de N275-N266 in de buurt van: Valkenswaard, Helden, Ospel, Maarheeze, Meijel, Budel, Eindhoven, Heeze, Someren, Panningen, Asten.

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier