Uw dak geschikt voor zonnepanelen?

Voordat onze monteurs uw zonnepanelen plaatsen, is het van belang te inventariseren hoeveel zonnepanelen er precies op uw dak passen. Ook niet geheel onbelangrijk is het dak zelf. Heeft u een plat dak of loopt het dak erg schuin af? Zo zijn er verschillende mogelijkheden bij zonnepanelen installaties waar u in eerste instantie niet aan zou denken.
Gelukkig hebben onze zonnepanelen monteurs alle kennis in huis om uw zonnepanelen professioneel te plaatsen. Zo houden we ook rekening met de heling van de zonnepanelen en de hoeveelheid schaduw die uw daken bereikt, om u zo optimaal mogelijk rendement te laten behalen van de zonnepanelen.

Optimaal rendement behalen met zonnepanelen installaties

Zonnepanelen plaatsen doe wij zodanig dat deze zo optimaal mogelijk presteren. Daarnaast verzorgen wij, als allround elektricien, ook nog eens alle aansluitingen. Hierbij kunt u denken aan het aansluiten van omvormers naar de meterkast en eventuele uitbreidingen van groepen in de meterkast wanneer dit nodig is. Na de zonnepanelen installatie werken wij uiteraard alle kabels netjes weg zodat u direct kunt genieten van de net geplaatst zonnepanelen en groene energie. 
Bij Bodudo kunt u dus terecht voor zonnepanelen installaties en geniet u direct ook van de kennis van onze allround elektriciens. Mochten er obstakels voor komen, dan kan Bodudo u ter plekke helpen. Snel en efficiënt zonnepanelen plaatsen? Kies voor Bodudo!

Zonnepanelen laten plaatsen door Bodudo

Wilt u graag Bodudo inschakelen voor zonnepanelen installaties? Dat is mogelijk! Door contact op te nemen met ons via de mail of het mobiele nummer op de website, kunt u vragen naar de mogelijkheden van zonnepanelen plaatsen. Zonnepanelen installaties door een betrouwbaar en deskundig bedrijf!
Wij zijn naast het plaatsen van zonnepanelen, ook inzetbaar als allround elektricien. Bekijk onze website om te zien waar wij u verder mee kunnen helpen!

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Contact Bodudo Electro

Adres: Hennenstraatje 18, 6005 PH Weert ( Swartbroek ), gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy & Nederweert.

Goed bereikbaar via de A2 Limburg voor de omgeving van: Maasbracht, Roermond, Linne, Ittervoort, Roggel, Neeritter, Echt, Horn, Herten, Beegden, Heythuysen, Panheel, Baexem.

Ook vanuit regio Noord-Brabant via de A2 & of via de N275-N266 in de buurt van: Heeze, Panningen, Ospel, Eindhoven, Helden, Someren, Meijel, Maarheeze, Valkenswaard, Asten, Budel.

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier