Zelf elektro materiaal installeren

Het plaatsen van electro installatiemateriaal is geen gevalletje ‘even’ een stopcontact aansluiten. De aansluiting van elektra moet immers goed en veilig worden uitgevoerd. Zo dient u allereerst de elektriciteit in huis uit te schakelen, voordat u het elektroschakelmateriaal gaat installeren. Is de stroom eraf gehaald, dan kan de installatie beginnen. De bedrading moet op de juiste wijze worden aangesloten en de inbouwdoos stevig worden geplaatst. Is dit niet juist uitgevoerd? Dan kan dit nare gevolgen hebben zoals kortsluiting of in het ergste geval brand. Bent u niet de handigste in huis en beschikt u niet over de vereiste technische kennis? Dan is het raadzaam het werk over te laten aan een professionele elektricien. Bodudo is uw specialistische elektrotechnisch bedrijf die uw zorgen uit handen neemt. Wij sluiten elektroschakelmateriaal snel en vakkundig aan, zodat u duurzaam van voldoende elektra punten in huis kunt genieten.

Bodudo: uw deskundige elektricien

Voor Bodudo is geen enkel elektra project een te grote uitdaging. Wij plaatsen het elektroschakelmateriaal daarom graag bij u in huis. In een eerste contactmoment horen we graag uw wensen over de gewenste electro installatiemateriaal. Hierbij geven wij u als elektro bedrijf professioneel advies over de juiste installatie en laten we u de mogelijkheden voor diverse soorten elektro materiaal zien. Op basis van uw keuze gaan we voor u aan de slag met de snelle en veilige elektra installatie. Bij Bodudo kunt u rekenen op persoonlijk contact, service en kwaliteit installatie.

Meer informatie over elektroschakelmateriaal installatie?

Wilt u graag uw elektroschakelmateriaal door een deskundige elektricien in Weert, Venlo en omgeving laten plaatsen? Of wilt u graag meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan contact op met Bodudo elektrotechniek. We helpen u graag verder en vertellen u meer over de mogelijkheden!

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Contact Bodudo Electro

Adres: Hennenstraatje 18, 6005 PH Weert ( Swartbroek ), gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy & Nederweert.

Goed bereikbaar via de A2 Limburg voor de omgeving van: Maasbracht, Linne, Roermond, Echt, Panheel, Neeritter, Horn, Roggel, Ittervoort, Beegden, Heythuysen, Herten, Baexem.

Ook vanuit regio Noord-Brabant via de A2 & of via de N275-N266 in de buurt van: Budel, Helden, Ospel, Meijel, Asten, Heeze, Valkenswaard, Eindhoven, Maarheeze, Someren, Panningen.

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier