Duurzaam verlichten: led verlichting

Verlichting is onmisbaar in uw woning, op kantoor of in uw winkel. Wanneer de verlichting overdag ook vaak wordt gebruikt, kunnen de kosten flink oplopen. Led verlichting is dan fijne uitkomst. Niet alleen bespaart u flink op uw energiekosten bij de installatie van led verlichting, maar de verlichting is bovenal een stuk duurzamer en kan in veel diverse kleuren en varianten worden geleverd. Bodudo bekijkt graag hoe welke led verlichting aansluit op uw wensen en installeert deze graag voor u.

Buitenverlichting

Buitenverlichting een goede en eenvoudige manier om de sfeer in uw tuin te vergroten. Bodudo biedt een groot assortiment buitenverlichting, die wij vakkundig en professioneel kunnen plaatsen. Omdat alle verlichting bestaat uit led, kan uw tuin goed verlicht worden zonder dat u er veel voor betaald. Buitenverlichting is bovendien een goede inbraakpreventie om inbrekers buiten het huis te houden.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte opvragen? Dan kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier