NEN 3140 keuring

De arbeidsomgeving in uw bedrijf moet voldoen aan de Arbowetgeving. Hiervoor dienen uw elektrische installaties te voldoen aan de zogenoemde NEN 3140 norm. Dit vraagt om een regelmatige keuring van een professional met kennis van zaken. Bodudo beschikt over de juiste certificering om deze NEN 3140 keuring uit te voeren. Wij brengen een grondige inspectie uit in uw onderneming en onderzoeken de veiligheid van de elektrische installatie op alle belangrijke vereiste punten. Met de specialistische inspectie van Bodudo weet u waar u aan toe bent en bent u verzekerd van een veilige werkomgeving waar u en uw collega’s veilig kunnen werken.

Professioneel advies en onderhoud

Wilt u graag advies over de installatie van de elektro in uw onderneming? Of blijkt uw elektrische installatie na de keuring aan onderhoud toe te zijn? Voor het onderhoud van uw elektro bent u bij Bodudo aan het juiste adres. Met onze kennis en ervaring verzorgen wij snel, veilig en duurzaam onderhoud aan uw elektrotechniek. Zo kunt u met een gerust hart uw elektro zonder problemen dagelijks blijven gebruiken.

Uw veiligheid is belangrijk. Wacht daarom niet met een inspectie of onderhoud. Neem contact met ons op.

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier