Uw elektrische installatie laten keuren

Tegenwoordig maken we dagelijks meerdere malen gebruik van elektriciteit. Zo zetten we de lampen aan als we een kamer inlopen, gebruiken we een strijkijzer om onze kledingstukken netjes te maken en willen we elke ochtend genieten van een heerlijke bak koffie die net gezet is door de koffiemachine. We kunnen simpelweg niet meer zonder. En juist daarom is het ontzettend belangrijk dat uw elektra optimaal aangelegd is. Toch blijkt regelmatig dat huishoudens te maken hebben met elektroproblemen of andere moeilijkheden met betrekking tot elektra, zoals te hoge kosten of slechte functionering. Om dergelijke moeilijkheden te voorkomen of te verhelpen is het belangrijk dat u een elektrische keuring laat uitvoeren. Zo krijgt u direct te weten waar de problemen liggen en of u eventuele stappen moet ondernemen. Voor ondernemers is het zelfs verplicht om periodiek hun bedrijfspand te laten keuren. Een elektrische installatie keuren van een pand gaat volgens de NEN 3140 keuring. 

Onze werkwijze

Wij kunnen u garanderen dat al onze keuringen op maat uitgevoerd worden, wat betekent dat een eventuele elektrische keuring optimaal zal aansluiten bij uw woning of pand. Het proces verloopt snel en kost u weinig tot geen moeite. U vertelt ons of er aanwezige problemen zijn en of u eventuele wensen heeft. Aan de hand van deze informatie voeren wij een kundige keuring uit die compleet en duidelijk zal zijn. Geen moeilijke woorden of onduidelijke taal. Wij zorgen ervoor dat u het volledig begrijpt. Na de keuring bespreken we of er verdere acties ondernomen moeten worden. Is dit niet het geval, dan is de elektra installatie van uw woning of pand veilig en functionerend verklaard.

Elektrische keuring nodig? 

Uw elektrische installatie laten keuren doet u het best met de hulp van een specialist! Bij Bodudo elektrotechniek hebben wij jaren ervaring met het keuren van elektrische installaties en weten we waar mogelijke moeilijkheden kunnen liggen. Neem eenvoudig contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een elektrische keuring!

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Contact Bodudo Electro

Adres: Hennenstraatje 18, 6005 PH Weert ( Swartbroek ), gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy & Nederweert.

Goed bereikbaar via de A2 Limburg voor de omgeving van: Maasbracht, Neeritter, Ittervoort, Herten, Echt, Beegden, Horn, Panheel, Heythuysen, Roggel, Linne, Baexem, Roermond.

Ook vanuit regio Noord-Brabant via de A2 & of via de N275-N266 in de buurt van: Maarheeze, Meijel, Helden, Panningen, Eindhoven, Ospel, Someren, Valkenswaard, Budel, Asten, Heeze.

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier