Elektro installatie zakelijk

Elektrische installatie voor de zakelijke markt gaat altijd gepaard met een hoop eisen  dat passend moet zijn op de functie en eigenschappen van het gebouw. Zowel de beveiliging, verlichting, netwerk en elektro apparaten moet onderling goed worden aangesloten en met elkaar verbonden zijn. Dit vraagt om een projectmatige aanpak van een professional die met kennis, inzicht en ervaring weet wat u binnen uw onderneming nodig heeft op het gebied van elektrotechniek. Als gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf helpt Bodudo u bij een betrouwbare en duurzame installatie, met een aanbod van een groot aantal werkzaamheden:

Ontwerp, installatie én onderhoud

Voor de zakelijke markt is er een verscheidenheid aan elektrotechnische installaties die uitgevoerd kunnen worden. Zo kunt u denken aan passende beveiliging, het leggen van datanetwerk tot het plaatsen van duurzame verlichting. Afhankelijk van uw bedrijf moet er worden gekeken welke techniek voor uw pand essentieel is, Dit vraagt om expertise van een deskundige elektra installateur die de beste oplossingen binnen de financiële mogelijkheden realiseert. Bodudo is uw specialist die u daarbij kunt ondersteunen. Van ontwerp, installatie tot onderhoud: wij verzorgen de elektrotechnische installatie in uw bedrijf tot in de puntjes.

Bodudo is werkzaam in Limburg met als belangrijkste plaatsen: Weert, Nederweert, Roermond en Venlo. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag vrijblijvend advies? Neem contact met ons op.

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier