Vakkundig werk voor al uw installaties

Op zoek gaan naar andere installatie bedrijven is niet langer meer nodig. Onze elektriciens van Bodudo kunnen alle werkzaamheden rondom installaties in uw huis, bedrijfspand of andere locaties uit handen nemen. Als installatiebedrijf zijn we tevens ook in te schakelen voor het laten plaatsen van zonnepanelen, datanetwerken of beveiligingssystemen. Alle installaties worden dan ook vakkundig en professioneel geplaatst door echte vakspecialisten. Naast de installatie verzorgen wij tevens ook de aanleg en controle/onderhoud van al uw elektrische apparaten. 

Installatie bedrijf Weert inschakelen

Kiest u ervoor om uw elektrische werkzaamheden door ons installatiebedrijf uit te laten voeren? Dan profiteert u van veel bijkomende voordelen. Wij zijn namelijk allround elektricien en kunnen daarom op veel verschillende vlakken te hulp schieten. Als installatiebedrijf gevestigd in Weert hebben wij korte lijnen met al onze klanten, persoonlijkheid vinden wij daarom ook erg belangrijk. Wilt u Bodudo elektrotechniek inschakelen als installatie bedrijf? Dan is contact opnemen de eerste stap. Wij komen als installatiebedrijf Weert graag bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren. 

Voor particulier én zakelijk

Om ons heen draait alles om stroom, en deze stroom wordt gebruikt voor het aansluiten van elektronische apparaten. Voor uw eigen veiligheid is het belangrijk dat dit goed en veilig gebeurt. Wij van Bodudo zijn hier dagelijks mee bezig. Bent u op zoek naar betrouwbare installatiebedrijven voor uw elektronische aansluitingen? Wij werken zowel particulier als op de zakelijke markt. Zo staan we voor u klaar bij elektriciteit aanleggen in Weert of komen we bij u langs als storingsdienst.

Waarom installatie bedrijf Bodudo Weert?

Bij installatie bedrijf Bodudo bevindt kennis, kwaliteit en service zich onder één dak. Als zakelijk opdrachtgever kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan installatiemogelijkheden. Door onze ervaring en passie voor het vak is geen enkele aanvraag te veel. Wij komen bij u langs voor een elektro keuring, onderhoud of storing. Hierbij vinden wij de persoonlijke samenwerking erg belangrijk. Als installatiebedrijf Weert en Nederweert ontzorgen wij u van aansluiting tot oplevering. Naast onze installatiediensten bent u bij ons verzekerd van goed, eerlijk en passend advies. Kiest u voor Bodudo, dan kiest u voor kwaliteit, vakwerk en transparantie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet om contact op te nemen, onze vakmannen staan u graag te woord. 

Contact opnemen met Bodudo elektrotechniek

Gebruik maken van een van onze diensten als allround elektricien in Limburg, regio Eindhoven en Roermond? Neem dan contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak met onze experts. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Contact Bodudo Electro

Adres: Hennenstraatje 18, 6005 PH Weert ( Swartbroek ), gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy & Nederweert.

Goed bereikbaar via de A2 Limburg voor de omgeving van: Panheel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Beegden, Baexem, Roermond, Roggel, Linne, Herten, Echt, Maasbracht, Horn.

Ook vanuit regio Noord-Brabant via de A2 & of via de N275-N266 in de buurt van: Helden, Valkenswaard, Heeze, Panningen, Maarheeze, Asten, Someren, Budel, Meijel, Eindhoven, Ospel.

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier