Vacature elektromonteur

Waar kan jij vanuit gaan wanneer je als elektromonteur bij Bodudo aan de slag gaat? Dat iedere dag anders is! Als elektromonteur ga je een uitdagende baan tegemoet, waarbij er veel ontwikkel mogelijkheden worden aangeboden en je verantwoordelijkheden op je gaat nemen over verschillende werkzaamheden. Doordat jij al jaren aan ervaring bezit en de verantwoordelijk van diverse taken zal krijgen, kan jij daar een passend salaris bij verwachten!

Met de vacature elektromonteur zijn wij op zoek naar een ervaren elektromonteur die de kneepjes van het vak al geleerd heeft. Spreekt onze oproep ‘elektromonteur gezocht!’ je aan? Dan kom jij in een hecht team elektro specialisten, waar professioneel werken hoog in het vaandel staat, en waar je kunt rekenen op een gezonde hoeveelheid humor. Een hecht team zoals dat bij Bodudo zorgt ervoor dat zelfs de moeilijkste klussen geklaard worden en dat je altijd kunt rekenen op persoonlijke hulp van een collega!

Elektromonteur gezocht: wat kan jij verwachten?

Doordat jij al (aantoonbare) ervaring hebt opgedaan als elektromonteur kan jij al snel zelfstandig aan het werk. Natuurlijk hoort hier alsnog een passende sturing op maat bij, totdat jij volledig bij Bodudo bent ingewerkt. 

Als elektromonteur bij Bodudo ben je specialist in de installatie, het onderhoud of de reparatie van diverse elektrotechnische installaties. Doordat Bodudo werkzaam is in zowel grote en kleine projecten, voor zowel zakelijk als particulier, is elk project anders. Zo kan het zijn dat je het ene project een pand volledig zal voorzien van elektro installatie, en bij een andere klus de bekabeling in een woning zal aanleggen. Door ons breed aanbod aan diensten, vraagt onze vacature elektromonteur om een brede inzetbaarheid:

  • Domotica
  • Datanetwerk
  • Laadpunten
  • Zonnepanelen
  • Elektrische installatie
  • Verlichting

Word jij onze nieuwe elektromonteur?

Ben jij klaar voor een uitdagende baan en pas jij helemaal bij onze omschrijving van ‘elektromonteur gezocht’? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Dan gaan wij zo snel mogelijk bij elkaar zitten voor een kennismakingsgesprek zodat wij elkaar beter leren kennen. In dit gesprek wordt het voor beide partijen duidelijk wat de doelen zijn en hoe we deze gaan behalen. Werken bij Bodudo? Dan sluit jij je aan bij een hecht team van professionals die samen met jou de dagelijkse uitdagingen aangaan!

Heb jij nog verdere vragen over de vacature Elektromonteur? Dan helpen wij je ook graag verder! 

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier