Bodudo voor elk project

Nieuwbouw of renovatie? U kunt rekenen op de vakkundigheid van Bodudo elektro. Wij verzorgen de gehele elektrische installatie bij uw project. Aan de hand van uw wensen, behoeften en type woning of bedrijf gaan we samen kijken naar alle elektro mogelijkheden. We geven vakkundig advies en komen in samenspraak tot een ontwerp van de meest veilige, duurzame en energiezuinige elektrische installatie voor uw project. Bij Bodudo ontvangt u dan ook altijd maatwerk. Zo kunnen wij u bijstaan bij het aanleggen van krachtstroominstallatie in uw woning tot complexe elektrische installaties in een grote bedrijfshal. 

De elektrische installatie bij u thuis of voor uw onderneming vraagt om een specialist die kennis heeft van essentiële richtlijnen, voorschriften en handelingen. Kies daarom voor een betrouwbare partner, neem contact op met Bodudo elektro. We staan graag voor u klaar.

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier