Overspanningsbeveiliging in de meterkast

Overspanning is een probleem dat regelmatig voorkomt bij elektronische apparaten en onderdelen. Het principe is als volgt: elektronische apparaten en onderdelen worden zo ontworpen dat ze een bepaalde hoeveelheid spanning kunnen verwerken. Wanneer de spanning vele malen hoger wordt dan de standaardspanning, zullen de elektronische onderdelen en apparaten onherstelbare schade lijden. U begrijpt waarschijnlijk wel waarom dit een groot probleem kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan belangrijke computerbestanden die kwijtraken door schade aan de computeronderdelen. Met overspanningsbeveiliging in de meterkast zult u zulke problemen niet ervaren. Overspanningsbeveiliging in de meterkast voorkomt namelijk dat de overspanning zich verder verspreidt naar andere elektronische apparaten en onderdelen. Het bespaart u dus een hoop tijd, moeite en vooral veel geld.

Overspanningsbeveiliging werking

De overspanningsbeveiliging werking is vrij simpel te beschrijven. Hoge spanningshoeveelheden (door bijvoorbeeld bliksem) worden met behulp van afleiders afgevoerd naar de aarde. Dit betekent dat de spanning zich niet door uw elektronische apparaten en netwerken kan verspreiden en dus ook geen schade zal aanrichten. Zoals we al zeiden is de overspanningsbeveiliging werking best eenvoudig. Toch is het een van de meest effectieve manieren om uzelf te beschermen tegen overspanningsschade. Voorkomen is beter (en voordeliger) dan genezen, zo ook bij schade aan elektronische apparaten en onderdelen. Bodudo elektrotechniek kan u voorzien van maatwerk overspanningsbeveiliging waarmee u optimaal beschermd bent tegen overspanningsschade. Onze aanpak is snel, duidelijk en vooral effectief!

Schakel een specialist in!

Voorkom schade aan uw kostbare elektronische apparaten en onderdelen en schakel de hulp in van een specialist van Bodudo elektrotechniek. Met jaren ervaring en brede kennis van elektra kunnen wij u gegarandeerd helpen bij het plaatsen van overspanningsbeveiliging. Heeft u vragen, opmerkingen, of wilt u een afspraak maken? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op via de telefoon of e-mail!

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Contact Bodudo Electro

Adres: Hennenstraatje 18, 6005 PH Weert ( Swartbroek ), gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy & Nederweert.

Goed bereikbaar via de A2 Limburg voor de omgeving van: Baexem, Heythuysen, Ittervoort, Roggel, Roermond, Maasbracht, Beegden, Linne, Echt, Herten, Neeritter, Horn, Panheel.

Ook vanuit regio Noord-Brabant via de A2 & of via de N275-N266 in de buurt van: Eindhoven, Asten, Panningen, Meijel, Budel, Heeze, Helden, Valkenswaard, Maarheeze, Ospel, Someren.

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier