Last van een elektriciteit storting?

Bent u vaste klant bij ons en heeft u te maken met een storing in uw elektriciteit? Dan wilt u dit uiteraard zo snel mogelijk opgelost hebben, ook wanneer dit buiten werktijden of in de avond gebeurd. U staat er in dit geval niet alleen voor. Met de storingsdienst in elektra komen de specialisten van Bodudo graag bij u langs voor het oplossen van de problemen in uw woning of bedrijfspand. Onze storingsdienst is dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Bij enige klachten betreft uw elektriciteit komen onze elektriciens direct naar uw locatie. Hier gaan wij aan de slag met het traceren van het probleem en tevens het bedenken van een gepaste oplossing. 

Maatwerk oplossingen voor uw elektriciteit

Welke oplossing wij hanteren bij de storing met elektriciteit hangt natuurlijk af van de oorzaak. Mochten wij de storing niet direct kunnen oplossen, dan bedenken we graag voor u een tijdelijke oplossing. We streven ernaar om onze klant zo goed mogelijk te helpen. Zodoende kunnen wij later terugkomen met een definitieve oplossing om uw elektra storing te verhelpen. Dit kan zich voordoen wanneer uw meterkast toe is aan uitbreiding en er een extra groep aan toe moet worden gevoegd. Met welke storing u ook te maken heeft, Bodudo staat voor u klaar. 

Uw storting verhelpen met hulp van Bodudo

Voor het inschakelen van een storingsdienst voor elektra kunt u verschillende redenen hebben. U kunt denken aan storingen aan uw apparatuur, een stroomstoring als gevolg van overbelasting of bedrading die los zit in uw woning of het bedrijfspand. Voor sommige storingen kunt u wellicht zelf een oplossing vinden, maar wij van Bodudo begrijpen het dat u liever een specialist inschakelt voor een permanente en veilige oplossing van uw elektriciteit storing.

Contact opnemen bij storingen

Krijgt u als vaste klant met een stroomstoring te maken en wilt u gebruik maken van de storingsdienst van Bodudo elektrotechniek? Dan kunt u voor hulp bellen naar het mobiele nummer: +31 (0)6 41 91 98 16. Onze storingsspecialisten schieten u zo snel mogelijk ten hulp. 

Storing melden

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Contact Bodudo Electro

Adres: Hennenstraatje 18, 6005 PH Weert ( Swartbroek ), gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy & Nederweert.

Goed bereikbaar via de A2 Limburg voor de omgeving van: Echt, Beegden, Roggel, Heythuysen, Neeritter, Linne, Panheel, Maasbracht, Roermond, Herten, Ittervoort, Horn, Baexem.

Ook vanuit regio Noord-Brabant via de A2 & of via de N275-N266 in de buurt van: Valkenswaard, Maarheeze, Heeze, Eindhoven, Asten, Meijel, Budel, Helden, Someren, Panningen, Ospel.

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier