Data installatie

Door de steeds sneller wordende datanetwerken en het alsmaar groeiend dataverkeer is het belangrijk dat het datanetwerk bij u thuis of binnen uw bedrijf niet wordt overbelast. Dit vraagt om een goede inrichting van de data infrastructuur en aansluitend een passende data installatie. Als specialistisch monteur voor domotica en datanetwerken kan Bodudo u bijstaan met de installatie van datanetwerken voor zowel uw computernetwerk, glasvezelnetwerken of telefonie, zoals CAT systemen. Alle onze bekabeling en installaties zijn gecertificeerd waardoor u verzekerd bent van kwaliteit datanetwerk voor een duurzaam gebruik. Wat u wensen ook zijn, Bodudo is uw elektrotechniek specialist die voor u klaarstaat.

Wi-Fi bereik verbeteren

Een leven zonder internet; we kunnen ons het haast niet meer voorstellen. Wanneer het Wi-Fi bereik in uw woning of binnen uw bedrijf traag is of zelfs op bepaalde plekken niet werkt, staat Bodudo ook voor u klaar. Aan de hand van uw behoeftes gaan we aan de slag met de optimalisatie van uw Wi-Fi verbinding. Met behulp van Wi-Fi uitbreiding creëren we een Wi-Fi hotspot op elk gewenste plek in uw huis of bedrijf. Hiermee wordt de Wi-Fi verbinding verbreedt en bent u altijd en overal bereikbaar. Meer weten over de Wi-Fi bereikbaarheid verbeteren? We leggen u er graag meer over uit in een persoonlijk gesprek.

Bodudo: van installatie, storing tot onderhoud

Bij Bodudo kunt u rekenen op kennis, service en vakmanschap bij het plaatsen datanetwerken. We gaan verder dan andere elektriciens in Weert en omgeving door het aanbieden van full service. Wij horen graag u wensen en geven advies over verschillende type datanetwerken die uw woongenot of de werkzaamheden binnen uw bedrijf zullen verbeteren. Aansluitend maken wij een ontwerp van de datanetwerken en gaan na een akkoord aan de slag met de aanleg. 
We verwijderen het oude datanetwerk en plaatsen het nieuwe vakkundig en netjes weg. Bijbehorende aansluitpunten en elektroschakelmateriaal worden bij de data installatie direct meegenomen. Zo kunt u na de plaatsing door Bodudo direct gebruik maken van uw datanetwerk.

Zonder communicatie wordt het wonen of werken wel erg lastig. U moet daarom altijd kunnen vertrouwen op de werking van het datanetwerk. Wanneer er zich onverhoopt een storing voordoet, staat Bodudo als monteur datanetwerken voor u klaar om als storingsdienst direct het probleem op te lossen. Ook voor het onderhoud of de uitbreiding kunt u altijd bij ons terecht. Zo staan we voor u klaar, bij de installatie, storing én onderhoud van uw datanetwerk.

Datanetwerken laten plaatsen?

Een betrouwbaar datanetwerk is voor elk bedrijf of woning essentieel. Laat de data installatie over aan een specialist. Bodudo is uw monteur datanetwerken voor snelle, toekomstbestendige en stabiele datacommunicatie. Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Contact Bodudo Electro

Adres: Hennenstraatje 18, 6005 PH Weert ( Swartbroek ), gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy & Nederweert.

Goed bereikbaar via de A2 Limburg voor de omgeving van: Maasbracht, Roermond, Heythuysen, Panheel, Echt, Beegden, Horn, Ittervoort, Neeritter, Herten, Baexem, Roggel, Linne.

Ook vanuit regio Noord-Brabant via de A2 & of via de N275-N266 in de buurt van: Someren, Ospel, Asten, Meijel, Budel, Helden, Panningen, Maarheeze, Eindhoven, Heeze, Valkenswaard.

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier