Van nieuwbouw tot renovatie

Gaat u uw volledige woning verbouwen of bent u net trotse eigenaar van een nieuwbouwwoning? Dan komt u op het punt om na te denken over de elektrotechniek bij u thuis. Denk aan de installatie van de keuken, badkamer en andere ruimtes. Waar komen de lichtpunten? Hoeveel en op welke plekken dienen er elektra punten te hangen? Laat uw grote elektro projecten maar over aan Bodudo. Wij denken mee in het ontwerp van uw elektrische installatie, zorgen voor een deskundige aanleg en realiseren alle elektro voorzieningen die u wenst te hebben. Zo kunnen wij u helpen met de volgende diensten:
    • Beveiliging
    • Datanetwerk
    • Domotica
    • Elektrische installatie
    • Laadpunten
    • Verlichting
    • Zonnepanelen

Advies en expertise

Elektra is in- en om ons huis een belangrijke techniek waar we gewoonweg niet zonder kunnen. Hoe we elektra gebruiken, is echter persoonlijk en afhankelijk van uw type woning. Van een nieuwbouw project tot de renovatie van uw volledige woning; Bodudo geeft u graag professioneel advies over passende elektrotechniek. Met kwaliteit, service en een nauwe samenwerking zorgen wij voor een veilige omgeving en vergroten het gemak bij u in huis. 

Professionele elektra installatie thuis?

Bodudo denkt graag met u mee om binnen uw budget de meest comfortabele oplossing aan te bieden. We zijn werkzaam in Midden- en Noord Limburg. Benieuwd wat wij als elektro installatiebedrijf voor uw grote (nieuwbouw)projecten kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We leggen u graag alle mogelijkheden uit.

 

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier