Kosten en opbrengsten van uw zonnepanelen

Het laten plaatsen van zonnepanelen is een investering die op redelijk korte termijn ook weer wordt terugverdiend. Je bespaart met uw eigen zonnestroom direct op je energiekosten wanneer je de kosten vergelijkt met een energiebedrijf. Op je maandelijkse rekeningen vallen de stroomkosten gedeeltelijk of voor een groot deel weg. Goed voor het milieu en kostenbesparend!
Hoeveel stroom je precies kunt opwekken met zonnepanelen hangt af van uw dakoppervlak en de zoninstraling. Afhankelijk van de hoeveelheid stroom die in uw woning of bedrijfspand wordt gebruikt en het rendement van de zonnepanelen, bespaart u kosten dankzij deze groene en schone energie. 

Start met gratis stroom!

Wilt u ook zonnestroomproducent worden en overweegt u om zonnepanelen te laten plaatsen op uw dak? Neem dan contact op voor advies of vraag een vrijblijvende offerte aan. Bodudo elektrotechniek staat klaar om uw energiebesparende zonnepanelen op uw dak te bevestigen!

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier