Bodudo: elektro specialist tot in de puntjes

Kiest u voor Bodudo elektrotechniek, dan kiest u voor kennis, kwaliteit en service onder één dak. Met dank aan onze kwaliteiten verrichten wij al enkele jaren met passie en vakmanschap werkzaamheden voor particuliere een zakelijke klanten. We geven u graag advies over alle elektrische installatie mogelijkheden, komen bij u langs voor elektro keuring en staan klaar bij storing en onderhoud. Naast het leveren van vakwerk vinden wij een persoonlijke samenwerking erg belangrijk. U kunt daarom rekenen op elektrische installatie die helemaal aan uw wensen voldoet. Bodudo staat als elektrotechnisch installatiebedrijf voor klaar, van de eerste kennismaking, aansluiting tot de oplevering. Met de diensten van Bodudo bent u verzekerd van goed, veilig en duurzaam gebruik van elektrotechniek in uw woning of bedrijf.

Kies voor Bodudo, kies voor:
✔️ Kwaliteit
✔️Service
✔️Vakwerk
✔️Persoonlijke aandacht
✔️Prettige samenwerking
✔️Transparantie

Werkgebied Limburg

Bodudo elektrotechniek is actief in de regio Midden- en Noord-Limburg, met als belanrijkste plaatsen Weert, Asten, Venlo, Roermond en Sittard. We staan klaar om uw elektro uitdaging te realiseren. Van kleine onderhoudsprojecten tot het ontwerp en de uitvoering van de nieuwbouwwoningen. 

Benieuwd naar onze werkzaamheden of wilt u graag persoonlijk advies? Neem contact met ons op.

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier