Overzicht van onze partners in techniek

JBS-Tech : technische engineers met specialisme in machinebouw, industriële automatisering & robotica.

Tims ict netwerkbeheer : allround It'er voornamelijk actief in het tussenliggende gebied van de Kempen zoals Eersel, Hapert maar ook richting omgeving Eindhoven tot aan Someren en Weert.

Ron ICT trading : computer recycling d.m.v. inkoop oude pc's en onderdelen en omvorming tot tweedehands refurbished pc systemen voor de verkoop.

One Nine : detachering, werving en selectie binnen de techniek branche.

HBlogistiek koeriersdienst voornamelijk actief qua vertrekpunt in de regio Weert en in het tussenliggende gebied van omgeving Eindhoven, Echt, Helmond, Roermond en Venlo. Vervoert ook veelal technische producten.

Installatiebedrijfvleeshouwers: gediplomeerd loodgieter en installatiebedrijf gevestigd in de regio Weert.

Garage Tom Gielis: moderne en ruime autogarage voor uitgebreide autoservice in Weert. Voor de inkoop, verkoop of reparatie van auto’s bent u bij Garage Tom Gielis aan het juiste adres.

Trade wind: onafhankelijk platform over wind energie

Kabel koerier: overzicht van alle soorten kabels

Beoordelingen

Bodudo wordt beoordeeld met een

9.6 Arrow right Beoordeel ons

Waar we voor staan

Ervaren elektriciens en installateurs Garanties op product en dienst Energiebesparing en duurzaamheid Hartverwarmende prijzen

Onze diensten

Bekijk alle diensten

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Erkende keurmeester NEN-keuringen

NEN-3140
Een partner om samen mee te bouwen Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
Bellen Mailen
Routebeschrijving Gevestigd aan Baetenhof 7 te Weert, Swartbroek. Gelegen naast Ell, Kelpen, Stramproy en Nederweert. Goed bereikbaar via de A2 voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ittervoort, Neeritter, Baexem, Beegden, Maasbracht, Echt, Horn, Panheel, Roermond, Herten & Linne. Vanuit regio Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze ook via de A2. Rij via de N275-N266 voor de omgeving van Ospel, Someren, Asten, Meijel, Panningen en Helden. Route plannen kan hier